ŠŠD

 

 

Z dejavnostmi ŠŠD IGRA pričnemo v prvem tednu  meseca novembra (v ponedeljek 2.11.2020).

Zaradi trenutnih epidemioloških razmer in ker želimo v polni meri upoštevati varnostna priporočila izvajanja športnih dejavnosti otrok, predvsem pa, da preprečimo nepotrebne stike otrok iz različnih šolskih oddelkov, prestavljamo pričetek dejavnosti iz meseca oktobra na november.

V mesecu oktobru je vreme še prijazno za zunanjo rekreacijo in upamo, da bodo otroci lahko zadovoljili svoje gibalne potrebe še na prostem, kjer je vadba občutno varnejša. Če se v mesecu novembru situacija ne bo izboljšala, bomo pričeli izvajati športne programe s prilagoditvami oz. le tiste, kjer ne prihaja do kontakta.

Urnik in prijavnica sta v podoknih. Urnik se lahko še spremeni in dopolni. 

Izpolnjeno prijavnico prinesejo učenci v šolo in jo oddajo učiteljici ali v športni kabinet. Lahko pa jo pošljete preslikano (podpisano) po e pošti. Prijavnica je informativne narave, je neobvezna rezervacija mesta na dejavnosti. Članarino bomo pobirali naknadno, glede na situacijo.

Člani se lahko prijavijo na več dejavnosti. Ene dejavnosti se lahko udeleži največ 20 članov (prednost imajo prvo prijavljeni). Če je na dejavnost prijavljenih manj kot 8 članov, dejavnost odpade. 

Podrobnejše informacije so na prijavnici, več informacij pa dobite v podoknih ŠŠD, za dodatne informacije pišite na osfa.igra@gmail.com ali pošljite tel. številko, pa vas pokličemo.

 

Podrobnejše informacije so na prijavnici, več informacij pa dobite v podoknih ŠŠD, za dodatne informacije pišite na osfa.igra@gmail.com ali pošljite tel. številko, pa vas pokličemo.