4. MEDNARODNI NATEČAJ ZMAGA

ZAKLJUČEK MEDNARODNEGA NATAČEJA »ZMAGA« in OBJAVA REZULTATOV

 

 

Spoštovani udeleženci natečaja,

 

najlepše se vam zahvaljujemo za udeležbo na našem mednarodnem natečaju  z naslovom “Zmaga”, ki je zaradi izrednih razmer potekal v šolskem letu 2019/2020 in 2020/2021.

Prejeli smo veliko likovnih in literarnih izdelkov.

Na likovnem natečaju so sodelovali učenci iz petih držav, in sicer: Slovenije, Bolgarije, Bosne in Hercegovine, Makedonije in Nemčije.

Na literarnem pa so sodelovali učenci iz Slovenije in Bosne in Hercegovine. Ker se je literarnega natečaja udeležilo premalo udeležencev iz tujih držav, se natečaj vrednoti kot državni.

Nagrajenim učencem in mentorjem iskreno čestitamo!

Priznanja boste dobili po elektronski pošti. Razstava del bo zaradi upoštevanja vseh ukrepov letos zgolj na naši spletni strani.

 

 

THE CONCLUSION OF THE INTERNATIONAL COMPETITION ‘VICTORY’ and THE ANNOUNCEMENT OF RESULTS

 

 

Dear participants,

 

we would like to thank you for your participation at our literary competition ‘Zmaga’, which extended throughout two school years, 2019-20 and 2020-21, due to extraordinary conditions.

We have received many artworks and literary works.

Students from five countries, namely Slovenia, Bulgaria, Bosnia and Herzegovina, Macedonia and Germany, have participated in the art competition.

The literary competition has received works from Slovenian and Bosnian students. For the competition to be assessed as an international competition, at least three countries must participate. Thus, the literary competition is classified as a national competition.

We would like to congratulate all the winners!

You will receive your recognition awards via email. Due to health protection and security measures, the exhibit will be held online at our website.

 

 

Deli povezavo: