Vpis v dejavnosti POPESTRIMO ŠOLO 2020/21

Spoštovani starši, dragi učenci.

 

Obveščamo Vas, da bomo v okviru projekta Popestrimo šolo 2017-2021 tudi v letošnjem šolskem letu izvajali brezplačne obšolske dejavnosti. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. Z nekaterimi skupinami začnemo že v septembru, z drugimi pa malo kasneje. Upamo, da nam bodo razmere dopuščale nemoteno izvajanje dejavnosti skozi celo šolsko leto. Po najboljših močeh se bomo potrudili za varnost in dobro počutje vseh vključenih. Vabljeni k vpisu.

 

V OPISU DEJAVNOSTI ZA LETO 20-21 si lahko ogledate vsebine, ki so učencem na voljo v novem šolskem letu. Urnik je v nastajanju, trenutno vam je na voljo okviren časovni razpored:

URNIK POŠ 2020-2021

 

Če vas kakšna dejavnost nagovori, izpolnite ustrezno prijavnico in jo oddajte razredniku ali izvajalki programa. Prijavnice za dejavnosti na PŠ Mekinje, PŠ Tunjice, PŠ Vranja Peč dobite pri razredniku, prijavnica za matično šolo vam je na voljo tukaj ali pri izvajalki programa. Prijave zbiramo do zasedenosti prostih mest.

 

Več informacij o projektu, o preteklih in tekočih dogajanjih si lahko ogledate na spletni strani šole pod rubriko Popestrimo šolo 2017-2021. http://popestrimoosfa.blogspot.com/

Dodatne informacije lahko dobite pri profesorici pedagogike, izvajalki programa, Rosani Kleindienst, na rosana.kleindienst@os-fa.si.

 

 

Lep pozdrav in zdravo, ustvarjalno šolsko leto vam želim.

Rosana Kleindienst