KOSILOV ČASU POUKA NA DALJAVO

Spoštovani starši,

po navodilih šolskega ministrstva in v sodelovanju z GSŠRM ter občino Kamnik v tem tednu že poteka kuhanje in razdeljevanje kosil za otroke iz socialno šibkih družin.

Šole smo s strani tudi ostalih staršev dobivale prošnje za možnost priprave kosil in GSŠRM nam je za čas, ko se bodo učenci izobraževali na domu, ponudila možnost kuhanja in dostave kosil z embalažo na šolo tudi za otroke, ki nimajo subvencioniranih kosil. Z razdeljevanjem kosil bi na šoli pričeli z naslednjim tednom.

Vašega otroka lahko naročite na kosilo od ponedeljka, 16. 11. 2020, dalje. Predvidoma bo prevzem kosila potekal med 11.00 in 13.00 na matični šoli oz. med 11.00 in 12.00 na podružničnih šolah Frana Albrehta.
V kolikor se boste za to možnost odločili, otroka prijavite na kosilo na e-naslov
mojca.praprotnik@os-fa.si. V sporočilu zapišite IME in PRIIMEK OTROKA, RAZRED in ŠOLO, ki jo obiskuje (matična ali POŠ). Prijave sprejemamo do jutri, petka, 13. 11. 2020, do 11. ure.
S strani GSŠRM točne cene kosila še nismo prejeli. Po okvirnih informacijah naj bi se cena kosila vključno z embalažo gibala okrog 3,50 EUR.

Lep pozdrav in vse dobro želim.

Mojca Praprotnik
Organizatorica šolske prehrane OŠ FA