UČENCI NAŠE ŠOLE SO IZDELALI 250 VOŠČILNIC ZA STAREJŠE OBČANE

Dragi učenci, spoštovani starši in učitelji!

 

V novembru in decembru ste učenci doma ustvarjali voščilnice za starejše občane, da jim polepšate praznike in v sliki ter besedi predate dobre želje.

Kakšno veselje je bilo gledati vso to pestrost ustvarjalnih idej, ki so prihajale v šolo! In kako je oživela šolska avla, ko smo vse vaše voščilnice postavili pod novoletno jelko. Čudovito!

Prvo pošiljko smo že na začetku decembra poslali po pošti na Deos, kjer so se zbirale voščilnice za vse slovenske domove pod nazivom Mala pozornost za veliko veselje.

V petek pa je naša šola izročila še 250 voščilnic Domu starejših občanov Kamnik. Po tridnevni karanteni jih bodo lahko predali v roke starejšim občanom.

Starejši občani so prikrajšani za obiske, pogrešajo stike, objeme. Ampak verjamem, da jim bodo vaši jelenčki, smrečice, snežaki, zvezdice, srčki, rožice, medvedki, zajčki popestrili osamljenost. Da jim bodo vaše bleščice, pisane barve, srčne želje in svetle misli prinesle veselje in nasmeh na obraz. In verjamem, da ste tudi vi uživali v ustvarjanju.

Hvala vsem in vsakomur, ki je prispeval svoj delček v skupni mozaik dobrih želja.

Naj se vam povrne s polnim košem zdravja, sreče, ljubezni, vsega dobrega.

Srečno 2021!

Rosana Kleindienst

prof. pedagogike

učiteljica na projektu Popestrimo šolo