MIKLAVŽ KAMNIŠKIM ŠOLARJEM PRINESEL PREDSTAVO

Skupina učencev neobveznega izbirnega predmeta UMETNOST se je spomladi premierno predstavila s predstavo BRATI POMENI POČETI PODVIGE. V predstavi, ki govori o deklici Ronji, ki veliko bere in na koncu prejme najvišje priznanje za branje »zlatega Ostržka« nastopa kar 47 igralcev, plesalk in pevcev. 

Na Miklavževo jutro smo v Domu kulture ponovili naučeno, izpilili svoje vloge in nato 7. in 8. decembra zaigrali štiri predstave za učence OŠ Šmartno, OŠ Stranje, OŠ Toma Brejca in OŠ 27. julij. 

S svojim obiskom so nas počastili tudi ga. mag. Tilka Jamnik, podpredsednica društva Bralna značka, skupina študentov pod vodstvom mag. Bernarde Rakar ter gospod Velimir Glamočanin, ki je naši skupini namenil denarna sredstva za naše ustvarjalno delo.  

Mladi igralci, plesalke in pevci so zasluženo poželi velik aplavz svojih vrstnikov in drugih gledalcev. 

Zahvaljujem se vsem, ki ste na različne načine: fizično, s svojim znanjem, moralno podporo… pomagali pri predstavi: hišnikoma Janiju in Primožu, učiteljem Sari Zalesnik, Andreji Modrijan, Branetu Božiču in Petri Haler ter gospe ravnateljici Moniki Glüks Donko. 

Fotogalerija: Brati pomeni delati podvige 2023

Mentorica Meta Kregar

Deli povezavo: