INFORMACIJA ZA UČENCE IN STARŠE – POUK NA DALJAVO TUDI OD 30. 11. NAPREJ

Spoštovani starši in skrbniki.

 

Obveščam vas, da je Vlada Republike Slovenije za sedem dni podaljšala ukrepe za zajezitev in obvladovanje epidemije covid-19. To pomeni, da od ponedeljka, 30. 11. 2020 ostaja v veljavi odlok o prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja v enakih določilih, kot do sedaj.

 

Vključitev vsaj dela učenk in učencev v šolske klopi je verjetnejša, če se bomo vsi potrudili izboljšati epidemiološko situacijo v Sloveniji, od 7. 12. 2020 dalje. Ko bo odločitev o izvajanju vzgojno-izobraževalnega dela v šolah sprejeta, vas bomo o tem nemudoma obvestili.

Dogovarjajo se, da se bodo v šole najprej vrnile učenke in učenci od 1. do vključno 3. razreda ter vsi otroci s posebnimi potrebami, ki so vključeni v prilagojene in posebne programe. Druge učenke in učenci od. 4. do 9. razreda se bodo še naprej izobraževali na daljavo.

V prostorih šole načrtujemo tudi izvajanje dopolnilnega pouka, drugih oblik individualne in skupinske pomoči ter dodatne strokovne pomoči. V proces izobraževanja v šoli bi vključili tudi učenke/učence, ki imajo tehnične težave pri spremljanju pouka na daljavo.

 

V nadaljevanju vam v priponki v pomoč pri organizaciji in pripravi ponovnega vzgojno-izobraževalnega dela v šoli (ko bo z Odlokom Vlade RS to dovoljeno), posredujem še nekaj nujnih informacij.

Informacije: nazaj v šolo 

Še naprej vam želim obilo zdravja in kar se da dobre volje.

Lepo vas pozdravljam, Rafko Lah, ravnatelj

Deli povezavo: