Vse informacije za lažji vpis vaših učencev

Spoštovani,

naj vas ponovno razveselimo z novico, da smo Portal slovenske srednje šole, ažurirali s podatki o srednješolskih programih, na voljo v Sloveniji, v prihajajočem letu, in ga bomo tudi naprej še ažurirali ter dopolnjevali s podatki o dijaških domovih, štipendijah in praksah!

Ker se zavedamo, da je izbira poklica ena pomembnejših življenjskih prelomnic naših učencev, portal združuje vse potrebne informacije, da bo odločitev otrok in staršev Kam naprej? lažja. 

Portal je nastal v sodelovanju z Zvezo srednjih šol in dijaških domov Slovenije, v enem samem letu od nastanka pa ga je obiskal praktično vsak bodoči dijak/-inja in njihovi starši, na enem mestu pa je zbral 240+ programov srednjih šol, na voljo v Sloveniji.

 – O B V E S T I L O  Z A  U Č E N C E – 

Dragi devetošolci, informativni dnevi so pred vrati, vaša odločitev kam oddati prijavo marca pa tudi ni prav daleč!

Se tudi vi sprašujete Kam v srednjo šolo?

Prav kmalu, natančneje 17. in 18. februarja, bodo po vseh srednjih šolah potekali (e-)informativni dnevi, kjer boste prejeli odgovore na vprašanja Kam naprej?, Katero srednjo šolo izbrati?, Kateri poklic zasledovati? 

Zavedamo se, da je letošnje leto vsaj kar se tiče zbiranja vseh informacij o srednješolskih programih, poklicih in dijaških domovih, precej oteženo, zato je že v lanskem letu za vas nastal Portal slovenske srednje šole, kjer si snovalci portala želijo tako za bodoče dijake, kot njihove starše, ustvariti prostor aktualnih, skoncentriranih in ažurnih informacij ter predstaviti čim več srednjih šol, njihovih programov, in po novem tudi možnosti štipendiranja.

V želji, da bi lahko čim lažje in s čim manj obotavljanja oddali prijavo na želen program, vas vabimo k spremljanju vseh ažuriranih informacij na portalu slovenskesrednjesole.si.

Sledite vsem šolam tudi preko družbenih omrežij Portala:

Facebook: www.facebook.com/slovenskesrednjesole.si/
Instagram: www.instagram.com/slovenske_srednje_sole/

Deli povezavo: