Tabor 2.r MŠ – CŠOD Čebelica (12.02. – 14.02.)

V ponedeljek, 12. 2. 2024 smo se z učenci 2. a in 2. b razreda odpeljali na težko pričakovani tri dnevni tabor v CŠOD Čebelica, v Dolenjo vas pri Čatežu. Žal smo odšli v veliko manjšem številu kot smo si želeli, saj je nekatere otroke doma zadržala bolezen. Kljub temu smo se na taboru imeli zelo lepo, saj smo nova znanja usvajali na svežem zraku ob lepem zimskem vremenu.
Spodaj si lahko preberete nekaj otroških zapisov:
 
Bili smo na taboru v domu Čebelica. Vsi učitelji so bili prijazni. Tam so imeli visoko plezalno steno. Veliko smo bili zunaj. Imeli smo dobro hrano. Imeli smo tudi pustni disko. Plesali smo v kostumih. Bila je prava disko krogla. Zadnji dan smo imeli igro Lov na lisico. Bile so skrite naloge, na koncu smo dobili pri domu čokoladna jajčka. Ocenjevali so nam sobe. Naša skupina je zmagala. Bili smo Polhi. Šli smo tudi na pot škrata Čateža. Tam smo imeli table z nalogami. Zraven doma je veliko igrišče. V domu so živali: paličnjaki, želva, ribice in papagaj Marjan. Imeli smo veliko obrokov. Zelo je bilo fino. 
 
Na taboru smo bili 3 dni. Ko smo prišli, smo spakirali in odšli v sobe. Vsak je moral pospravljati svojo sobo. Nato smo se oblekli in šli na kosilo. Potem smo se odpravili do cerkve na Zaplazu. Za malico smo jedli jabolka. Imeli smo tudi živali in imeli smo se lepo.
 
Bili smo na taboru v domu Čebelica. Imeli smo zabavo v maskah. Igrali smo nogomet in pink ponk. Igrali smo tudi košarko. Iskali smo naloge pri lovu na lisico. Držali smo paličnjake, ki so nas masirali. Spali smo v sobicah, ki smo jih morali pospravljati. Zmagali so Polhi. Zadnji dan so dobili diplome.
 
Na taboru smo imeli živali: želvo Pipi, papigo Marjana in 100 000 paličnjakov.
 
Na taboru smo se imeli lepo. V torek smo imeli disko. Šli smo na lov na lisico. Nazadnje smo od lisice dobili čokoladice. In potem smo šli plezat na plezalno steno. V sredo smo po kosilu šli na avtobus in smo se vrnili varno domov v Kamnik.
 
Maja Škrjanc in Brane Božič
 
Deli povezavo: