INFORMACIJA ZA UČENCE IN STARŠE – PODALJŠANE POČITNICE

Spoštovani starši in učenci!

 

Verjamem, da ste jesenske počitnice preživeli kar se da zanimivo, da ste dobro in zdravi!

 

Po danes prejetih informacijah vas obveščam, da je ministrica za šolstvo s posebnim sklepom podaljšala počitnice še za en teden. Teden dodatne odsotnosti iz šole bomo predvidoma nadoknadili tekom šolskega leta.

 

Še naprej se bomo trudili biti solidarni in nesebični. V tej povezavi vas prosim, da ste še naprej pozorni in skrbite za vaše zdravje, se izogibate tveganim druženjem in nosite zaščitno masko tam, kjer je to potrebno.

 

V »učni formi« lahko ostanemo na različne načine: beremo, pojemo, ustvarjamo … predvsem pa bodimo pozorni, da bomo dovolj gibali. Tako je naš nasvet, da ste vsak dan telesno aktivni vsaj eno uro, če je le mogoče, na prostem. Odpornost telesa namreč krepimo predvsem s telesno aktivnostjo, z uravnoteženo prehrano, kvalitetnim spancem ter kvalitetnim preživljanjem prostega časa.

 

S strpnostjo in sodelovanjem bomo ohranjali učno kondicijo, skrbeli za gibanje in za zdravje nas samih in drugih.

 

Vsakršne dileme/negotovosti/vprašanja/pobude vljudno prosimo, da jih sporočate vaši razredničarki ali razredniku.

 

Obveščam vas tudi, da smo v času pouka na daljavo nekatere naše učence predmetne stopnje oskrbeli z računalniki ali tablicami. Glede na količino razpoložljive opreme se bomo trudili tako tudi v primeru pouka na daljavo za učence razredne stopnje. Vseh želja žal ne bomo mogli izpolniti, res pa je, da do sedaj nobena družina ni ostala brez računalnika ali interneta.

 

Če pa menite, da lahko kakor koli pri tem pomagate, vas v imenu učenk in učencev naše šole vljudno vabim/o, da nam vašo namero sporočite in sicer na e naslov: .

 

Med tem ko bomo lovili še zadnje jesenske liste pa ne pozabimo…dobra volja je najbolja…

 

Lepo vas pozdravljam,    

Rafko Lah, v imenu kriznega tima

Deli povezavo: