HVALA IN SREČNE POČITNICE – RAVNATELJEVO PISMO OB KONCU ŠOLSKEGA LETA

Drage učenke in učenci, spoštovani starši in skrbniki.

 

Najprej drage učenke in učenci naše šole. Zaupal vam bom, da ste v mojih očeh najboljši in najbolj srčni učenci. ZAKAJ? Kljub vaši mladosti ste večinoma poskušali razumeti in se truditi, tudi v tistih težkih zahtevnih dneh, ko smo po najboljših močeh vodili pouk na daljavo ali pa smo z omejenimi možnostmi izvajali pouk v šoli. Potrebovali smo še več skrbi drug za drugega, pogosto smo bili na težkih preizkušnjah. Zato sem vam hvaležen in vam čestitam.

Tudi ob bližajočem se prazniku – DNEVU DRŽAVNOSTI –  je lepo in prav, če nas ponese tudi malo slovesnega navdušenja. Bolj kot na običajne dni pa vsaj enkrat na leto na glas povejmo, da smo srečni, ker imamo svojo Slovenijo.

Za vse vaše pomembne in odlične dosežke, ki ste jih dosegli s svojim prizadevanjem, voljo in pogumom ter spodbudami vaših staršev, skrbnikov in učiteljev, vam ob tej priložnosti iskreno čestitam.

Šolske zgodbe, poezije, likovne in druge ustvarjalnosti močno štrlijo, in so opažene. Kliknite na sliko in se povežite – presenečeni boste!

Sedaj pa začnimo z najlepšimi počitnicami.

Lepo se imejte,

Rafko Lah, vaš ravnatelj

Deli povezavo: