BOŽIČNO-NOVOLETNA PRIREDITEV OŠ FRANA ALBREHTA KAMNIK

V pričakovanju prihajajočih prazničnih dni smo se po dolgih treh letih ponovno zbrali v naši športni dvorani na božično-novoletni prireditvi. 

Nastopajoči so ogreli srca obiskovalcev z očarljivimi glasbeno-plesnimi točkami, z nasmehi na licih in iskricami v očeh. 

Še zadnjič nas je na tem svečanem dogodku nagovoril tudi naš ravnatelj, gospod Rafko Lah. Misli plemenitega srca in želje iskrenega duha so dvorano napolnile z upanjem. Besede so se prelile v glasbo in  izzvenele v akordih skladbe Dekle moje pojdi z menoj. Strune kitare, ki so drhtele pod prsti gospoda ravnatelja, so s slovesno pravljično milino obogatile čudovito božično-novoletno voščilo. 

Prireditev je minila  v duhu dobrodelnosti, saj je vse prisotne nagovorila tudi predsednica šolskega sklada, gospa Alenka Planinc Rozman. Predstavila je uspešno delovanje ekipe v preteklem obdobju in poudarila pomen slehernega prispevka, ki omogoči učencem prijetnejše bivanje v šoli, s tem pa tudi lepše otroštvo.  

Po zaključku kulturnega programa so pričujoči lahko pokazali svojo srčnost na dobrodelni razstavi izdelkov, ki so jih pripravili naši učenci in njihovi mentorji. 

Obiskovalce in nastopajoče je po zaključku dogodka v svoje naročje sprejela čarobnost  prazničnih luči hladne decembrske noči. 

Deli povezavo: